En natt ble familien til Phoa brutalt vekket og jaget ut av huset

Seksbarnsmoren ble frastjålet hjem og levebrød

Phoa Nherng levde et trygt og godt liv sammen med familien sin i en landsby i Kambodsja. Der hadde de en liten gård som ga dem det de trengte for å klare seg selv. En natt ble familien brutalt vekket og jaget ut av huset. Noen få klarte å raske med seg et par av eiendelene sine, men mange ble stående helt tomhendt igjen.

Det Phoa og familien ble utsatt for kalles landtyveri

– og er et stort problemi Kambodsja. Store bedrifter tar land de ønsker å tjene penger på, og familier blir nådeløst jaget ut av hjemmene sine.

Phoas familie ble tvangsflyttet

– til et avsidesliggende sted langt fra folk, butikker og helsetjenester. Og uten tilgang på vann, toalett og strøm. Det fantes ikke skoler og foreldrene hadde ingen mulighet til å tjene penger til familien. Her måtte Phoa og de andre familiene fra landsbyen starte helt fra bunnen av, og forsøke å bygge opp livene sine på nytt.

«Sammen med naboer og venner ble vi vitne til at hjemmene våre ble jevnet med jorden»

Phoa Nherng

Phoa og de andre fra landsbyen

– trenger jobbmuligheter, for å skaffe seg et nytt levebrød. Derfor tilbyr Misjonsalliansen familier opplæring i blant annet kyllingoppdrett, slik at de selv kan skaffe seg en inntekt å leve av.

For 300 kr

– gir du én familie opplæring i kyllingoppdrett, slik at de selv kan bygge opp livet sitt igjen.

300 kr

Phoa har kampvilje og pågangsmot

– og er et forbilde for de andre fra landsbyen. De ønsker å skape en bedre fremtid for seg selv og barna sine, men trenger din hjelp for å etablere seg på nytt.

Vipps din gave til 10590

– eller hjelp Phoa og de andre i landsbygda ved å trykke på gaveknappen!

Ja, jeg vil gi en gave