SOLGT av mamma

På Filippinene befant en mor seg i en desperat situasjon. Pandemien førte til at både hun og mannen mistet jobb og inntekt. Hun ante ikke hvordan hun skulle klare de neste ukene og månedene
og hvordan hun skulle skaffe mat og klær for barna sine, eller hvordan framtiden skulle bli.

Hun valgte til slutt å selge barna sine over nett. Moren tjente da like mye på en dag som en sjåfør tjener på en hel måned. Overgrepene ble verre og verre.

Under pandemien har mange familier blitt isolert i små, trange hjem. Vold og misbruk mot barn og kvinner har økt med 200 prosent på Filippinene.

Dette er en skremmende utvikling og du kan være med og gjøre noe nå! Lengre nede i saken kan du se hvordan.

Torhild er Misjonsalliansens forrige landdirektør på Filippinene. Etter 5 år på Filippinene reiste hun hjem i mars. Her forteller hun om arbeidet Misjonsalliansen driver og hennes egne opplevelser fra Filippinene.

Du kan bidra til å hjelpe slik at ingen barn skal oppleve overgrep! Din gave gjør at vi kan hjelpe enda flere barn.

Gi en gave

Vi må hjelpe de små ut fra overgrep, vi må være til stede i nærmiljøet, vi må informere og undervise om temaet, vi må mobilisere samfunnet til å stå opp mot overgrep og vi må skape trygge rom for barna. Stå sammen med oss!

Gi en gave

Fe Foronda er leder for vår partnerorganisasjon PCMN. Fe er tydelig på at det haster å ta tak i dette problemet. – Det er som Greta Thunberg sier om klima: Det er krise NÅ. Min største frykt er at hvis vi ikke bekjemper dette nå, vil ofrene i dag bli de neste overgriperne.

Les mer om arbeidet til PCMN

Vi må skape trygge rom

Etter 5 år på Filippinene har jeg sett at det er dette som skal til.

Les Torhilds personlige appell

INGEN barn skal oppleve overgrep

Bli alliert i kampen mot urettferdighet!

Gi en gave