Våre helter i Brasil -backup

Under kan du se lese mer om våre helter i frontlinjen i Brasil

– Vi opplever vanskelige dager over hele verden med COVID-19-pandemien. ​Vi er veldig bekymret for spredning av koronavirus i fattige nabolag og i favelaer der vi jobber, forteller Bebeto, Misjonsalliansens landdirektør i Brasil.

Antall smittede og døde som følge av Covid-19 øker nå fra time til time i Brasil​. I favelaen mangler mange tilgang på rent vann. Folk bor tett i tett og gjør det praktisk talt umulig å holde avstand til andre.

Clayton er en av våre lokale helter i Brasil, han står i frontlinjen for å hindre spredning av viruset i favelaen. Dette gjøres ved å gi familier såpe, rengjøringsmidler og ikke minst rent vann.​ Clayton ber en innstendig bønn om at du med et sjenerøst hjerte vil være med å hjelpe.

Se hele filmen

Små og store helter

I millionbyen Sao Paulo jobber vi og andre iherdig med å dele informasjon om hvordan de kan unngå å bli smitte og spre smitte. Sara på 8 år er en av heltene som har laget en video for å vise andre barn hvordan de kan forebygge smitte!

– Jeg vil gi deg et tips til hvordan du kan forebygge mot koronavirus. Host inn i albuen, unngå fysisk kontakt, ikke gå ut hvis du er syk, vask hendene godt med vann og såpe, forteller Sara.

Se Saras oppfordring

Disse tipsene gjelder ikke bare for Sara, nå må vi alle stå sammen i den internasjonale dugnaden for å ta vare på de mest sårbare. De fattige rammes alltid hardest. Misjonsalliansen har vært i Brasil i mange år og vil fortsette å være der gjennom disse vanskelig tider. Nå er støtten fra våre norske givere viktigere enn noen gang. Sammen kan vi redde liv! Gi din gave her

Bli alliert i kampen mot urettferdighet

Bønn for heltene!

Gode allmektige Gud og far!

Se i nåde til den verden du har skapt.

Dine kjære barn er redde og vet ikke hva de skal gjøre!

Pandemien skremmer oss alle, og rammer dine fattigste hardest, hvordan skal de velge mellom sykdom og det daglige brød, Herre hør oss når vi roper til deg!

Takk kjære Gud, takk for at du bor i oss og gir oss styrke og mot til å være nær midt i stormen.

Kirkene våre og heltene våre står midt i favelaene akkurat nå og deler av alt de har å dele, nå må du styrke dem og verne om dem!

Herre lær oss nestekjærlighet i praksis nå, hjelp oss å hjelpe, det haster!

AMEN